onsdag, mai 03, 2006

Tanker om ting, og litt om tang

Etter en biltur til Göteborg, inkludert besøk på Liseberg har jeg funnet ut noen ganske interessante fakta:

- Å kjøre tømmerrenna med to andre tyngre gutter (dvs tyngre enn meg), samt at jeg sitter foran, resulterer i 1 stk gjennomvåt meg.
- Å skrike høyt og skjærende i spøkelseshuset skremmer 12 år gamle jenter som går foran.
- Å leke Arnold Schwarznegger som er redd for berg- og dalbane er gøy for reisekamerater.
- Farris Pluss er godt.
- Verden er liten. Særlig når man plutselig ser noen man kjenner fra jobb, den ene dagen i livet man besøker Liseberg.
- Sommerferien er ikke så langt unna.
- Nick Cave har noen brutale tekster, men tøff musikk.

Og rent bortsett fra alt dette, ser jeg fram til å dra på flere "road-trips" med mine reisekamerater. Det er rett og slett fornøyelig. Når det er sagt, er jeg også redd for at sommerferien i år kommer til å ha en liten bi-smak. Alt etter hvordan det går på eksamen selvfølgelig. Man kan håper på det beste, men mine erfaringer sier at det som oftest ikke lønner seg i eksamenssammenhengen.

Alt dette er selvfølgelig uinteressant for den oppdaterte leser, men jeg skriver for å more meg selv, ikke andre. At andre finner dette interessant er en eventuell bonus jeg får ta til etterretning senere. Nå et lite dikt:

Du lå der så ensom og trist
Nesten som om du ventet å bli spist
Nå var det ikke jeg som tok livet av deg
Men du gjorde det ikke lett for meg

Ja vi elsker dette landet som det stiger frem
skrek din morder da han liksom skulle gi en klem

Du var min favorittfrukt
helt til du falt fra altanen
Du drev med ikke med utukt
Ja, vi kalte deg bananen

3 kommentarer:

Thomas sa...

Hahaha! Dette er så bra. Jeg digger det. Liseberg er konge da!!
Gleder med til du kommer "hjem"! ;)

Karoline sa...

D jørr eg åg... Heim t meg åg faktisk!! wee... d e så gang å ha deg her:D du rule.. Hørrtes forresten ud som dåkk hadde hatt en sjefstur åg!! bloggen din rule;) klem

Bjørnar sa...

her sitte eg kl 2.19 om nattå å lese bloggen din. burde egentle lagt meg for halvannen time si, men har brukt den tiå på å lesa diverse blogga å endte opp på din. fuste gongen eg lese bloggen din.
ska opp kl 9 i mårå for å forbereda ferdigt ein andakt t ny generasjon, så eg burde så absolutt lagt meg nå, men nei, eg fortsette å skriva.

D fryde meg verkeligt å lesa bloggen din! endeligt någen som ikje skrive om himmelhøge emne på sofistikert vis. stakkars folk så ikje har bedre ting å gjer. (ja eg lese d, men d e ein heilt aen ting. men nå holde eg på å rota meg vekk)
grunnen t at eg satt me eit stort smil gjennom heile bloggen e nok at eg savne deg. me å lesa så e d akkurat som om me sitte i nutveien igjen ein seine kveld når eg burde gått å lagt meg. nå må eg ikje bli sentimentale *snufs*. bare så d e klart så trur eg at d e veligt mangen frå ålgård som føle akkurat d sama som meg.
så nå slår tanken meg ska eg bjunna å skriva blogg. eg vett at før elle seinare så komme eg t å gjer d, men ikje nå. kansje t sommaren, NEI. då må eg ikje bli sittane oppe t 3 om nattå når eg helle kan stå tidlig opp å nyta dagen.(blåbærtur igjen. eg skrive visst akkurat d eg tenke nå, ska gå å legga meg.)
peace out rabbit....