Dere som, med rette, tviler på min journalistiske integritet bør ikke lese dette. Dere som svelger alt jeg sier rått, bør vite at dette er spørsmål jeg har fått i virkeligheten.
Q: Hva får man hvis man blander et pinnsvin og en papegøye?
A: Aner ikke, men ideen er god.
Q: Hvis du setter en flaske på hodet, hva skjer?
A: Hvis den er tom bør ikke dette være noe problem. Heller ikke hvis korken er på. Dersom det er noe inni flasken derimot, bør du kanskje tenkte deg om to ganger før du snur den på hodet. Det kommer selvfølgelig litt an på hva som er inni. Vann er sjeldent et problem, men ikke alle er like glad for mørk sirup på teppet.
Q: Hvor mye er det lov til å snyte på skatten for kristne?
A: Skjerp deg.
Q: Hvis Gud finnes, hvorfor finnes da ikke Julenissen?
A: Bevis at Julenissen ikke finnes da vel.
Q: Hva slags smør er best på grøten, Soft eller Melange?
A: Jeg burde komme bort å smekke til deg med en gang. Smør er et meieriprodukt bestående av kjernet fløte. Dette produktet får du i butikken på pakkene merket "Smør". Soft og Melange er eksempler på produktet margarin. Dette består i hovedsak av vegetabilske oljer, salt og vann. Ofte er det tilsatt melkeprotein (men det blir ikke smør av den grunn din dott). Alle som forvekseler disse produktene bør settes på forbedringsanstalt. Det bør også nevnes at dette gjelder for de som bruker margarin (enten det er Soft Light eller vanlig Soft) på grøten. Kun ekte meierismør skal brukes på grøt.
Q: Hvor tøff er Chuck Norris?
A: Det får vi nok ikke vite i vår levetid, ettersom en så stor skala ennå ikke finnes.
Q: Hvor lurt er det å dra på hyttetur med kanarifugl i bur?
A: Anbefales ikke.
Q: Hva sa den tapre siste mohikaner?
A: Les "Den Siste Mohikaner" av James Fenimoore Cooper. Evt. kan du stikke til en bokhandel og tjuvtitte på siste side. Dersom sitatet er det eneste du er ute etter da.
Q: Hvor trøtt er du nå?
A: Natta
mandag, mai 08, 2006
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
11 kommentarer:
eg har allti trutt d va omvendt eg, d der m margarin å smør. hm. takk for atte du oppklarte d for meg!
kafor har du mørke sirup på flaska?
Someone's daughter:
Jeg kan love deg at det å møte denne karen live, er noe ingen burde gå glipp av!! =)
haha..kreativt!
=)
....e du sikker på at d me smøret stemme heilt? :P
Hansi: Seff er jeg sikker. Eller tror du at du kan komme her og lære meg om smør? For det kan du ikke nemlig.
hehe..måtte bare se om eg klarte å få dg litt usikker;).. men eg kan læra dg ke slags smør du ska ha på grøden.. d trenge ikkje ver ekte meierismør, men SOFT! (myk plantemargarin)
=)
ER DU GAL?? Ingen form for margarin har noe som helst på grøten og gjøre. Jeg burde sende inn anmodning om at du bør forvares på en sikkerhetsanstalt i tvangstrøye.
smør e smør. sama kæ d e lagt av vel! smage likt uansett....
ikkje la dåkke lura av leifen sin sofistikerte skrivemåte og lekre ordstillinga. han e ikje smartare enn ein gjennomsnitts bondeknøl, beklage leif viss dette kom som et slag i tryne, någen måtte før elle seinare sei d t deg.
At du påstår at alt smaker likt viser vel egentlig bare hvor huet ditt er planta, Bjørnar.
å kor e d så planta leif?
Ihvertfall ikke i smørkjerneren.
Innser at detta nok er en gammel diskusjon, men jeg vil likevel vise min interesse. Jeg vil ta fram et gammel ordtak (nn ordtøke): "Smaken er som baken; delt." Jeg er en hengiven grøt- og smør\margarinelsker. Og ja, jeg er enig: smør er fortreffelig på grøt! Men jeg vil hevde at også soft light smaker fremragende med de fleste typer grøt.
Legg inn en kommentar