mandag, april 24, 2006

Hvor er sola?

Nå er det snart mai. Hvorfor går jeg fortsatt med jakke?
Hvor er bladene på trærne? Det er fortsatt rester av skitten, eksosbefengt snø på bakken som eksponerer flere og flere gamle hunderuker. Ekkelt. Jeg vil ha vår.

Jeg er en bitter mann. Jeg liker vinteren, men akkurat i slutten av april er jeg faktisk mer gira på sol og varme enn på gammel hundedritt. Dessuten har bestekameraten min dame. Det har ikke jeg. Livet er noe dritt. Heldigvis har jeg filmene mine. Når jeg føler meg bitter og ensom slenger jeg bare i en deilig western-film i dvd-spilleren og straks føler jeg meg bedre. JA, jeg har vel et kjedelig liv da. Og er kanskje litt for opptatt av filmmediet av og til (eller hele tiden). Men hva har du å være stolt av, ditt syke svin. Du leser faktisk den dritten jeg skriver. Det kan ikke bety at livet ditt er så mye mer interessant. Eller kanskje det gjør det. Ikke vet jeg. Men jeg vet at dersom du har dame, bør du ikke snakke til meg når jeg går og sutrer her i byen med filmene mine.

Ah. Disse vårhormonene. De kunne tatt livet av mindre deprimerte folk enn meg. Eller kunne de det? Jeg vet egentlig ikke. Vet du, til å være en 22 år gammel student skriver jeg mye om ting jeg ikke har peiling på. Litt sånn som redaksjonene i Absolutt Underholding. Haha. Neida. De er sikkert flinke mennesker. Ikke sånn som meg, som kommer med bastante meninger om ting jeg såvidt har skumlest på. Eller er de det? Jeg vet ikke jeg.

Jeg er forresten glad i dere alle.

5 kommentarer:

Anonym sa...

1. Jeg er RÅKLKAR for å lese om schizofreni på denne bloggen!
2. 22 år, og folk plager deg allerede for alderen. Hm. Blir hardt å bli 22, kjenner jeg.
3. Nei, du har jammen rett. jeg er et sykt svin som sitter og leser bloggen til en dude jeg fant gjennom bloggen til en annden dude som kommenterte min blogg for å si at kompisen hans (ikke du, men en annen) var på konserten min.

Men det var jo ikke det jeg skulle si. Det blir ofte sånn når klokka nærmer seg å være over 2 ei helt vanlig tirsdagsnatt. (Dette kunne jo vært en blogg i seg selv, nesten..)

Hils Oslo fra meg! Plutselig en dag er jeg der..

Anonym sa...

PS: Jo, livet mitt ER ganske interessant selv om jeg leser dritten din. Faktisk.

Arild sa...

hehe.. hørres gangske likt ud så mg dette her.. bare at eg e (snart)21år.. Mn eg føle d begynne å lysna.. me tanke på vere altså.. di siste dagene he d våre fint å litt varmt ver..
Å nå e snart årets måned Mai på vei.. "Kom Mai du skjønne milde.." Kan isje slå feil..

Leiv Magnus sa...

Spør du meg så kan mai fort slå feil. Faktisk har de fleste mai-månedene jeg kan huske slått feil. Bortsett fra en gang da. 26.mai 1999. Og, Arild, ikke engang lat som om du ikke vet hva jeg prater om. "WHO PUT THE BALL IN THE GERMAN'S NET?"

Karoline sa...

eg e heilt enigge me deg Leiv Magnus, nå e d på tide me litt sommar:D i april då sga snøen forsvinna å våren/sommaren komma! sånn e d... Å forresten så har eg lide liv:P men eg trur ikkje d e derfor eg lese bloggen din, d e vall mest pga at an e netopp din:P hehe... Eg lese bloggane t adle eg kjenne eg, å av å te nogen av di eg ikkje kjenne sine så:P menne sånn ellars så håbe eg du komme på besøg ijen snart...:P eg tenkte forresten i påskeferien når me åd pinnakjød at, hey! sist gån me åd dette va jammen Leiv Magnus å åd d me oss og!:D hippt elle?:P;):D men mi snakkast:P gla i deg åg!
*hejdå*