tirsdag, april 18, 2006

Tanker om blogg (og litt om damer)

Så sitter jeg her da. Midt på natten. Har ikke vett til å legge meg. Så da kan jeg likeså godt bare skrive litt i bloggen min. Jepp, det stemmer. Den nye bloggen min. Hva var det som så fikk meg i gang igjen? Vel, det finnes ikke noe enkelt svar på det. Min gode venn Thomas var vel den første som prøvde å omvende meg etter at den gamle bloggen min ble slettet. Men vippepunktet skjedde altså natt til tirsdag 18. April. Her kommer historien:

Jeg sitter altså og prater med en felles filmentusiast, som bærer navnet Bård. Han forteller meg entusiastisk om sin nye blogg. Plutselig tar samtalen en vending da han spør om jeg har fått dame. Svaret var selvfølgelig nei (ja livet mitt er som alltid kjedelig). Men grunnen til at han spurte var nok på grunn av bildet mitt. Et bilde av en attraktiv jente. Jeg forklarte ham så sindig og godt som mulig at det var bilde av en skuespillerinne (Sophia Bush) fra tv-serien ”One Tree Hill”. Jeg sa at det var mange pene mennesker med i den serien. Og at jeg, av den grunn, ikke så noen grunn til å ikke kaste bort 45 minutter av livet mitt mellom klokken 15 og 16 på hverdager på TVNorge. Bård mente at da var det bedre å bruke tiden på blogg. Han har vel rett tenkte jeg. Det er jo tross alt ikke en eksepsjonelt bra serie. Så jeg opprettet denne bloggen da. Håper noen får nytte av den. Eller ikke. Samme for meg egentlig.

Jeg kommer nok til å fortsette å se på One Tree Hill. Og her er grunnen:

7 kommentarer:

Arild sa...

halla..
gralla me blogg.. føle på mg at eg e dn fyste så skrive her..
Ser fram t å lesa møje unyttigt så komme ifrå dg..

koz

Karoline sa...

So arild, eg e den andre:P hehe... uansett One Three Hill e gang:D mange fine gutta åg;) hehe.. kos deg me bloggen diu...

siri sa...

grattis, mister man.

i'll be watching

Linda sa...

Gralla me blogg kjære ukjente person, hehe. Så kult at någen guttar ser på One Three Hill. Elske d programme!! Visste du forresten at Sofia Bush e gift me Chad Michael Murray, han så spele Lukas? Jupp jupp =) Kosa deg vidare =)

Bård T. H. sa...

Hey there.. you.
Bra skreve. Eg lo.

Leiv Magnus sa...

Visste du at de sendte inn skilsmissepapirene i september, etter bare 5 måneders ekteskap? Neivel.

Hyggelig at du la inn kommentar forresten. ;)

Anonym sa...

Reese Witherspoon