fredag, februar 02, 2007

Igår...

Igår var det gått et halvt år siden jeg ble gammel (henviser til denne posten). Jeg sier igår fordi det er etter midnatt. Det ble feiret med måte. Kjedelig ex.phil-time og jobbing. Men det er uansett bortenfor poenget mitt. Dere tror kanskje at jo eldre jeg blir, jo mindre irriterer jeg meg over små, unødvendige saker. Men der tok dere feil. Jeg er så irritert som aldri før. Og denne gangen lar jeg faktisk irritasjonen min gå ut over dere velsignede lesere. Det vil si, noen av dere er velsignede. Den gruppen jeg skal nevne nedenfor kan se bort fra denne kommentaren.

Let's go:

Hvem tror dere egentlig at dere er? Dere som legger igjen kommentarer på bloggen min uten navn. Dere frekke, anonyme synsere. Her legger jeg ut mine meninger om både det ene og det andre for enhver å lese. Og ikke bare det. Jeg forsyner dere med nyttig informasjon fra mitt kunnskapsrike sinn fullstendig blottet for egoistiske hensikter. Så kommer altså dere og slenger med leppa og i tillegg er så frekke at dere ikke en gang vil gi dere til kjenne. Jeg spør igjen: Hvem tror dere egentlig at dere er?

Er det tøft å være anonym? Nei, tvert imot. Det er toppen av feighet. Dersom du skal slenge ut dine meninger må du pinadø stå for de. Ikke gjemme deg bak en ugjenkjennelig maske. Dersom man ikke tør å stå for det man skriver med eget navn eller gjenkjennelig pseudonym, er det ikke verdt å ha meninger i det hele tatt. Men det har vel ikke dere fått med dere.

Og la meg slenge på noen spørsmål til dere:
Er dere sånne som sparker folk som ligger nede? Slår de som ikke kan slå tilbake? Stjeler godteri fra småbarn?
Ja det hadde forundret meg fint lite. Så bare en liten oppfordring til alle dere som er redde for å stå for det dere skriver: Ikke skriv det.

8 kommentarer:

Kirsten N. Namskau sa...

Det er alltid noen som lever som snyltere, vet du. Snylter på din kunnskap for så siden å utlevere den som sin egen.

Anonym sa...

HIHIHIHI.
"Life's a piece of shit, when you look at it."
"If you gotta be dumb, you gotta be tough."
"To piss off Leiv, just hide your name." (Det rima jo nesten.)
Til slutt vil jeg si: "I'll keep on playing banjo with Jack!"

Leiv Magnus sa...

Hahaha. Du lurer ingen Jan Einar. Men forhåpentligvis er du såpass smart at du skjønte det selv.

Anonym sa...

=)
nå fikk jeg dårlig samvittighet.

venner igjen?
Blind chicken.

Anonym sa...

Bare fordi du må slite med exphil i år så trenger det vel ikke gå ut over oss anonyme. Nettet er et fristed for meg som har sosial angst, og det er ikke jeg som sparker deg mens du ligger nede. Det er det du som gjør, og i det samme stjeler du slikkepinnen min. Du mobber oss som ikke har baller til å forlate huset fordi vi er redde for hva folk synes om oss!! Du skulle skamme deg!! Vis litt medmenneskelighet!

Leiv Magnus sa...

*host*hykler*host*

Fartein sa...

fantastisk leivma!!!!

hehe ler og fryder meg over postenne dine på denne sida!!!

du har en gave til å skrive!!

stå på!

anonyme ass!!!

Fartein sa...

ps link dg selv! (seriøsitet)