tirsdag, januar 30, 2007

Musikalsk irritasjon

Myspace er en vidunderlig ting, eller hva? Man kan ha kommunisere og skape nettverk med mennesker over hele verden, samt blogge, promotere egen musikk og masse mer. Og akkurat dette med musikken er min liktorn for tiden. For som om ikke glorete layouts og masete "add requests" (når noen spør om de kan ligge på vennelista di) fra pornostjerner og artister av ymse slag var nok, så har man altså disse små musikkspillerne som slår seg på i tide og utide.

Og det er forsåvidt greit nok med artister som vil drive litt PR for egen jamring fordi de ikke klarte å fikse det i den ekte industrien. Men når alle og enhver skal ha en sånn minispiller med én eneste sang på som går om og om igjen til tinnitusen nærmest imploderer trommehinnene så sier jeg at nok er nok. Man går inn på siden til en man anser for å være en venn, for å sjekke ut hva den personen har hatt for seg i det siste. Og så er den der, den evige, bitende, masete og ufattelig irriterende sangen. Man ruller opp og ned på siden for å finne kilden til ulydene, men det er jo like vanskelig hver gang for det er selvfølgelig ingen som har spillerne på samme plass. Bevare meg vel.

Og hadde det enda vært slik at folk nøyde seg med rolige ballader og klassiske strykeverk. Men neida. Det er selvfølgelig de mest masete sangene fra de mest masete lokale trakorreparatørene som må skru seg på. La det få en slutt! Vær så snill. JEG KLARER IKKE MER!!

9 kommentarer:

The Muffin Man sa...

Det er derfor jeg holder meg unna Myspace mann.
Men i det siste har jeg fått en åpenbaring om å lage en egen Myspace side og legge ut Peder Gravem sine forelesninger. Det blir jo rene vellyden å ha i bakgrunnen når man er inne på siden min.

Anonym sa...

Myspace - Myschmace. Uoversiktlig og det ser dass ut.

Bjørnar sa...

Ej e så enig! Uoversiktlig, kommersielt og så altfor amerikansk. Myspace e noke herk! Ironisk nok he ej en konto sjøl, men då kan ej i alle fall sei at ej veit ka ej snakka om. Myspace, up yours!

Elisabeth sa...

Nå kan du sjekke blogen min igjen!!!

Camilla Jørgine sa...

Ikke bli sur'a....Så hvis eg skifte til ballade blir liksom alt bra og irritasjonsmomentet e fjerna?

Leiv Magnus sa...

Vel, Camilla, det hadde ihvertfall vært det minste av to onder.

Anonym sa...

vi du har din myspace akkuratt som Leivma...så går d bra.

Anonym sa...

viss...=) hehe. skulle d stå.

Jan Ivar Vik sa...

Hei Leiv Magnus. Jeg kunne ikke vært mer enig med deg ang. MySpace. De har over 100 millioner brukere, men det er helt sprøtt når du ser hvor stygge alle MySpace-sidene er. Jeg får frysninger.