søndag, februar 01, 2009

2008s beste film

I mitt N-te comeback som blogger velger jeg å ta en litt interaktiv fremgangsmåte. Nemlig å stille spørsmålet om hva folk syntes om filmåret 2008. I kolonnen til høyre er det en meningsmåling der man kan stemme på årets beste film. Noen av filmene er produsert og hadde til og med verdenspremiere i slutten av 2007, men jeg har valgt å konsentrere meg om filmer som har premiert i Norge i 2008. Savner dere filmer som alternativer er det lov til å komme med forslag i kommentarene. Tvi tvi.

4 kommentarer:

totliii sa...

vett du atte eg ikkje har sitt the dark knight ennå? d e for gale. for såvidt mången av dei andre på listå di eg ikkje har sitt heller, uten atte d e så nøye. men eg har sitt (å savne) mamma mia, made of honor, og ...åå..ka hette an..den der roboten... anyway. max manus da? å australia? nei, den hadde kje du sitt ennå? ka me the bucket list? den og likte eg. åsså james bond! herlighet for ei dårlige lista.

japp. då vett du d. sweeney todd va geniale da. eg like han der johnny. Ü

Leiv Magnus sa...

Tabbe å glemme Wall*E. Resten holder jeg meg for god til å kommentere.

totliii sa...

wall*e va d ja!

e du for go for bond tilleme?!? å max manus? du skuffe meg...

Bjørnar sa...

hm.. 3:10 va den einaste ej he sett, og d va først i 2009 t.o.m. Avsløre d mi filminteresse? Eller meir din smak? Eg undrast...