onsdag, april 04, 2007

Vil du bli narsissist?

Jeg følger min bror og Henriks eksempel og tester folket. Hvor mye kan du om meg? Dette er veldig narsissistisk og bekrefter bare alle fordommene jeg har mot meg selv om at jeg er altfor opptatt av, nettopp, meg selv. Men akkurat nå driter jeg hardt i det og lar deg prøve deg.Take My Quiz on
QuizYourFriends.com
Can you Ace my quiz?
Yes!
No
Let's Find Out!

Skulle du ikke klare 100% på denne quizen så trenger du ikke tenke så mye på det. Det betyr egentlig bare at du er mindre glad i meg enn jeg trodde. Jeg kommer nok til å bli skuffet og sjokkert over en del av resultatene, men for å bygge opp mitt eget selvbilde har jeg gjort det lett og samtidig lagt inn en del hint. sånn at så mange som mulig skal ha muligheten til å "toppa heile driten". God fornøyelse.

12 kommentarer:

Miss Wonderhill sa...

det gikk jo rævva

marit slyk sa...

Tippe eg jaffal kjenne deg best av alle! ;)

Guttleif Lorentzen sa...

Jeg er 60% mindre glad i deg enn du hadde trodd. Beklager det.

1234567 sa...

Jepp. 10%.

mo sa...

ja detta gikk jo ikke så bra!! Men , men .. Jeg har hilst på Alex Furgerson!

Leiv Magnus sa...

Det har jeg og.

Jan Ivar Vik sa...

Jeg mistenker broder Valbø for å ha jukset!

Leiv Magnus sa...

Jeg kan avsløre at både min broder i kjødet og min broder i ånden tok quizen først under falskt navn, for siden å ta den under riktig navn når de hadde svarene. E-post adressen avslørte begge to. Deres opprinnelige poengsum var henholdsvis 70 og 60 poeng.

Magna sa...

Nå er jeg utrolig fornøyd med meg selv, tatt i betraktning at jeg ikke kan huske å ha hatt en one-to-one samtale med deg på i hvertfall 10 år. (Utover: Hei! Det var jammen lenge siden. Langt hår du har fått, osv) Jeg gikk i hvertfall brodern en høy gang, noe han bør reflektere litt over.

rfvew sa...

seriøst, dette gikk steindårlig. Du må komme innom snart, har jo nesten glemt alt om deg.

Anne Rose sa...

det var en teit quiz!

og så an jeg ikke forklare hvor irreterende det er å måtte stave de teite orda for å kunne skrive kommentar her. "hint!"

Anonym sa...

Klarte 60% på første forsøk.... and I dunno you....er vel litt flaks ;)