fredag, april 20, 2007

Nerdestatusens utvikling

Min nerdestatus har nådd en ny høydare. Denne gangen er det i form av en ny blogg. En idé som forøvrig ble unnfanget av min gode venn og med-nerd, Jan Einar. Filmnerdene er et samarbeidsprosjekt der vi har tenkt til å legge ut våre meninger om diverse filmer. Foreløpig er det ikke så mye å lese der. Men ettersom ukene går vil dere nok finne mye og mangt av filmer der.

Og jeg må si at jeg aldri har vært mer komfortabel med statusen som nerd. Ja, mange gjør narr av nerder. Ofte blir vi regnet som de små og svake som man kan dytte overende med lillefingeren. En som du kan overtale til det meste med de enkleste virkemidler og hersketeknikker. Og i mitt tilfelle er nok det sant. Grunnen til at jeg er så komfortabel med statusen, er nok at jeg vet hvorfor folk liker å herse med oss. De er rett og slett misunnelige. Ubevisst bruker de sin faglige inkompetanse som en unnskyldning til å tråkke på oss nerder.

Men jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Vi nerder vil en dag regjere jorda. På mange måter gjør vi det allerede idag. Hvem er det folk søker til når de trenger råd om hva de skal kjøpe av ditt og datt? Og det er ikke bare PC'er, filmer og spill jeg tenker på da. Hva med klær? Såkalte mote-eksperter vil jeg herved omdøpe til kles-nerder.

En dag er vi på toppen av kjeden. Den dagen resten av dere ikke klarer å tenke for dere selv, står vi der. Klare til å ta helt over.

4 kommentarer:

totliii sa...

eg e musikknerd. telle d og positivt?

Bjørnar sa...

Amen, broder!

Elisabeth sa...

OPPDATER!!!

Leiv Magnus sa...

aggressivt