torsdag, mars 15, 2007

I won't back down

Idag slo det meg at jeg tidligere i denne bloggens historie, har oppfordret leserne til å komme med forslag til temaer jeg kan skrive om. Så kommer denne latterlige "Har'n" og ødelegger min vennligsinnede oppfordring. Ja, jeg sier ødelegger. For selv om mange kanskje vil oppfatte denne fattige versjonen av "Har'n" som en gylden mulighet til å komme meg ut av idétørken, så er sannheten den at jeg finner slike nettleker så grenseløst irriterende at jeg ikke kunne vurdert å gjøre det på årets lykkeligste dag engang (les: en gang i mai når United vinner Premier League). Og stadig flere prøver seg. Og med flere, mener jeg en til (les: Henrik).

Og nå vil mange kanskje hevde at jeg går imot mine egne ord, da jeg nekter å følge opp oppfordringen min. Men det driter jeg i. Idag kjøpte jeg 3 Johnny Cash-plater på en gang. Og overskriften er hentet fra en av Cash's sanger. Vel, selve sangen er skrevet av Jeff Lynne og Tom Petty. Men det driter jeg også i. Cash synger den. Og selv om ikke det engang er fra en av cd'en jeg kjøpte idag, så regner jeg med at poenget mitt kommer greit fram. Jeg, Leiv Magnus Günther Kornelius Aambø, nekter å respondere på slike fordummende leker. Så der har dere det.

Og bare for å fornye oppfordringen min: Dersom noen har noen konstruktive forslag til emner jeg kan ta opp, skal jeg vurdere det.

8 kommentarer:

1234567 sa...

Du varmer mitt hjerte Leiv Magnus.
Både Johnny Cash og antisisten.
Føler vi har en "Brothers in Arms" på gang. La oss stå sammen mot bloggsisten til den er borte for godt. Og husk, de gode vinner alltid til slutt.

Kirsten N. Namskau sa...

1)Har du noen religiøse eller u-religiøse selv-opplevelser?

2) Hvorfor ikke skrive noe om hvordan du ville forandre værden. Skriv som om du allerede er en president av et land eller UN. (F.eks. ang forurensning, space-aktiviteter contra sult i værden, hvordan gjøre ørkenen fruktbar,fordelingen av økonomiske middler i værden etc.etc)

3)Hvordan bør barn oppdras?

4)Hvor går grensen mellom disiplin og mishandling?

Bare noen forslag. Jeg liker heller ikke denne net-leken.

totliii sa...

skriv om værden du, kornelius.

snart ska eg o tikka deg. barra så du e forberedde liksom.

totliii sa...

tikken!

Anonym sa...

hei brorsan.
vi håper du lever og har lyst til å se film med oss igjen snart. så skal du få pannekaker også. el noe annet vi finner på.
puss og kram fra kirkeveien (Ikke farmor og farfar altså...)

Magna sa...

Hei hei:) Jeg koser meg veldig med at du ikke vil bruke tid og plass på harn, og så ender opp med å bruke TO innlegg om emnet likevel. Jeg har også et spørsmål du kan filosofere over i idetørken:
Hvis du går inn for å mislykkes, men allikevel lykkes; har du da lykkes eller mislykkes?

Kjersti sa...

Selv om jeg var negativt lada til cyber- sisten i utgangspunktet, må jeg si at jeg ble positivt lada etter å ha lest dette. føler noen må se på det positive ved dette. tenk å kunne skrive 6 uviktige ting om seg selv på nettet. Det e ikke alle som har muligheten til det, leiv magnus. du trenger ikke reise lenger enn t mine foreldre på gryting for å finne noen som unødig beveger seg for å leke sisten. dessuten er du godt igang med første punkt: "Jeg, Leiv Magnus Günther Kornelius Aambø" d e en sånn ting der man tenker: "åh? artig.." flott!

Anonym sa...

halloisen! syns du skal oppdatere litt her jeg!! :)tante karine