torsdag, desember 14, 2006

Revenge of the Nerds

Igår var det Lucia-dagen. Ikke det at jeg har tenkt til å skrive om det. Jeg bare tenkte jeg skulle nevne det. Ikke det at jeg markerte det heller, men folket trenger å vite at igår, den 13. desember, var Lucia-dagen. Så vet vi det.

Idag satt jeg ved kjøkkenbordet og pratet med min romkamerat og hans kjæreste. Etterhvert kom vi inn på temaet "Team Antonsen", og temaet som brøt ut derfra var at Kristoffer Schau en gang hadde blitt kåret til Norges mest sexy mann. Min "samboer" argumenterte fort med at han synes det var rart at ikke kvinnene gikk mer for den slicke typen som eksempelvis Kåre Conradi.

Og det er her deres undertegnede kommer med sin fabelaktige teori. Kristoffer Schau er vel på en grotesk måte ganske macho. Han gjør mye grisete og oser mann lang vei. Om enn på en litt sjåvinistisk måte, så ihvertfall mann. Og jeg argumenterer da med at kvinner har en tendens til å variere disse kåringene mellom machoen/mannssjåvinisten og den slicke fløyelsmannen. Men det de unngår er oss nerder. Jeg kan ikke se at vi har figurert på noen slik liste noensinne i verdenshistorien.

Ja, jeg sier oss nerder. Vi som bruker timer foran PC'en hver dag. Vi som har ekstreme kunnskaper innenfor ett bestemt område (vel, noen har flere da). Vi som har menneskefrykt over det normale og bruker triste nettsider for å finne datekandidater.

Men bare la det være sagt: Om vi aldri kommer til å figurere på noen Mest sexy-liste, så vil vi ta over verden en dag. Og da skal dere få rævslikke til tungene deres har mistet alle smaksløker. Vi VIL dominere verden, og vi trenger ingen utseendemessig anerkjennelse for å oppnå det.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Utrolig bra. Du har skriveskills!

Men du. Du er ikke nørd, og heller ikke macho. Du er bare lat...

Thomas

Anonym sa...

du er en syk syk mann!

Leiv Magnus sa...

Nei, DU er en syk syk mann. Du anonyme menneske. Jeg er en syk syk nerd.

Jansson bygger hus sa...

Jeg kan faktisk opplyse om at moten går mot at mannen skal väre Macho! I de seneste årene har jo moten värt litt mer femi menn, altså metroseksuelle (nevner ingen navn) men nå er det altså muskler, svette og flanellskjorter som gjelder ;) Kanskje nerdene er neste ut?! ha en god helg!

Anonym sa...

Personlig skjønner jeg ikke at det er mulig at Kristoffer Schau ar blitt kåra til Norges mest sexy mann. Forsåvidt ikke Kåre Konradi heller. Men det funker bra å være nerd på film da. På film ser det alltid ut til at jentene skal velge de tøffe gutta, men de ender jo alltid opp med nerdene. Da er det kanskje ikke så ille å være nerd allikevel. Ikke det at jeg kaller deg nerd...det gjør jeg ikke i det hele tatt...men du er sjukk og lukter promp da...og det er jo ikke så bra.

Anonym sa...

jeg er ikke en mann!=)
Og ja, du er en syk syk nerd. Men dte liker vi.

Leiv Magnus sa...

Åååå. Så tøft å være anonym da, kvinne/tvekjønn.

Anonym sa...

Ikke bli suuur da`! Du vet jo godt hvem jeg er=)

Hans Kristian sa...

du e en syk gutt! men litt macho attåt. Så då blir jo kombinasjonen perfekt!

Jansson bygger hus sa...

GOD JUL :)

Fartein sa...

sleiv er sleiv!!!

en veldignelse uanz:D

Kirsten N. Namskau sa...

Hvorfor kaller de deg "syk"? Jeg skjønner ikke sammenhengen her, men nå er jo jeg bare ei gammal hurpe også da :'
Det er med men some med mote. Vi følger en "usynelig" manipulering som en ordre fra Hitler. Jeg er ikke så sikker på om THE MAN ble kåret av kvinner. Han ble vel heller kåret av en som ØNSKER at kvinner skal like disse menn. Noen kvinner liker jo også å være underdanige. (Submissive)Og da trenger de en idiot av en macho til å banke dem opp.
På den andre siden...Når du ser på bilder av både Napoleon og Columbus så synes jeg de har et ganske så feminint utseende, (er de da en nerd?) på den tiden så brukte jo mennene også sminke og trange bukser og bluse-aktige silke-skjorter.

Anonym sa...

Jeg syns det er en svært god idé og overta verden! Jeg kan veldig mye om dyr, og sykt mye om haren (visste du at haren har en blindtarm som kan bli opp til 3 ganger så stor som magesekken?)

Leiv Magnus sa...

Guttleif: So be it. Vi skal ta over verden!!

Bjarte sa...

join Stewie då Leivma;)

Bjørnar sa...

I dag såg ej tilfeldigvis litt av Revenge of the nerds då ej kika litt på tv-tilbuda i Winamp. D første so møtte mej va ei topplaus kvinne som tok av sej trusa - mens kameraet sørga for å filme alt. Skeptisk t å spele på en slik filmtittel, sleiv...