torsdag, april 24, 2008

Mother of all boring blogs

Nå er jeg fortsatt ikke den mest aktive bloggeren på markedet. Men jeg tenkte nå jeg skulle komme med en oppdatering. Litt av grunnen er for å gjøre godeste herr Viks kommentar (fra forrige post) til skamme, og litt fordi min bror har levert to oppdateringer på kort tid nå og jeg kan jo ikke være så mye dårligere enn han. Litt dårligere holder.

Situasjonen akkurat nå er som den vanligvis er når jeg blogger. Det vil si at jeg egentlig ikke har noe å skrive om. Derfor bare finner jeg på ting ettersom det dukker opp i hodet mitt. Jeg skriver altså tankerekken samtidig som jeg tenker den. Omtrent altså. Det vil jo nødvendigvis ikke bli helt presist, men litt slingringsmonn må man da unne seg.

Så nå tenkte jeg at jeg skulle skrive den typen blogg som jeg selv hater å lese. Nemlig den totalt uinteressante "dette har jeg gjort idag"-bloggen. Here it goes.

Idag var jeg oppe klokka 07.30. Innen klokka var 08.30 var jeg på plass ved det ærverdige Menighetsfakultetet. For å lese, tenker du sikkert (ja jeg bruker hersketeknikker, selv om dette ikke er en samtale). Men jeg må nok skuffe deg. Grunnen til min uvanlig tidlige aktivitet var at jeg skulle spille fotball. Ikke alene selvfølgelig, men det har du sikkert allerede skjønt. Da det var unnagjort hadde jeg ikke annet å gjøre enn å tråle hjem, dusje, og slå på PC'en.

Da mesteparten av dagen var unnagjort, inkludert et besøk av kompis Dan, et kort tilbakeblikk i Monty Pythons verden, litt jamming, middag og slikt, kom en av mine samboere hjem. Da var det sporenstraks på med TV'en for å starte sesong 3 av Entourage på dvd. Da fire episoder var unnagjort slo vi av. Det får da være måte på.

Ganske rett etterpå fikk jeg en telefon fra en bekjent Ålgårdsbu. Nemlig Hans Kristian. Han hadde perm fra HMKG og hadde noen timer og slå ihjel før han satte seg på nattoget. Det ble noen koselige timer med småprat og drøs. Og her sitter jeg altså nå, med ingenting å skrive og, jeg gjetter, et etterhvert totalt uinspirert "publikum". Men det driter jeg i. Nå skal jeg se på House M.D.

Snakkes

6 kommentarer:

The Muffin Man sa...

Det innlegget her var, om mulig, enda mer krise enn mitt...

Jan Ivar Vik sa...

Oi. Jeg begynner for alvor å miste troen på at denne bloggen kan ta seg opp igjen...

totliii sa...

eg e sjokkerte.

Rolstad sa...

Jeg er enig i at dette er den kjedeligste typen blogging. Sånn - dette har jeg gjort i dag-opplegg. Derfor bruker jeg ikke å gidde å lese alt. Leser for eksempel bare starten og slutten. Men denne gangen tok jeg meg selv i å lese alt. Så det er tydeligvis noe med den bloggingen din. Du kan til og med få kjedelige innlegg interessante...ikke dårlig:)

Jorann

Leiv Magnus sa...

Kanskje det har med sarkasmen å gjøre. At jeg vet, og gjør leseren viss på at jeg vet, at selve innholdet i teksten vil kjede leseren.

Bjørnar sa...

Og dermed kjeda d ikkje lesern likevel! :)