mandag, oktober 22, 2007

Småtterier i forhold til.....

Hei på deg. Ja, deg. Du som velger å gå inn på denne bloggen for å lese akkurat hvilke tanker som spinner rundt i hodet til lille Leiv Magnus denne gangen. Velkommen skal du være.

Det er vel uomtvistelig faktum at 2007 har, bloggmessig, vært en meget dårlig år for undertegnede. Enten man skylder på fantasiløshet eller facebook, så er tallenes tale klare:

- I 2006 skrev jeg 30 poster på 9 måneder.
- I år skriver jeg nå den 15. posten i den 10. måneden

Jeg har altså prestert å skrive halvparten av fjoråret på en måneds lengre tid. Dette er ikke bra, og jeg kan bare anta at den en gang så middelmådige interessen for denne bloggen har dalt til et meget lavt nivå.

Men nå sitter jeg her nok en gang da. Midt på natta. Og plutselig kommer den glitrende ideen om å blogge igjen. "Hurra hurra", tenker nok du da. Du lykkelige sjel og selvutnevnte Leiv Magnus-fan. "Nok en gang får jeg innblikk i tankene til geniet og følelsesmennesket Leiv Magnus, mitt Idol. Men....å nei!! Nå legger han ord i munnen min. Det liker jeg dårlig. Uff, jeg kommer nok ikke tilbake til denne bloggen igjen nei."

Og nok en gang, i dette tilfellet i mitt blogg-comeback, har jeg klart å drive vekk lesere med totalt vrøvl. Men skal nok gå bra. Jeg vil anta at det merkes ganske godt når jeg egentlig ikke har noe å skrive om. Dette med blogging funket egentlig best da jeg var irritert. Sånn som f.eks. da jeg skrev om Valentine's Day og stripping og sånt. Husker du det? Ikke det? Du sier du snublet innom bloggen ved en tilfeldighet og egentlig aldri har hørt om meg. Jaja, det er ikke så mye jeg får gjort med det egentlig.

Men hvis jeg kan få starte på nytt, så lover jeg å snakke om noe som irriterer meg. Får jeg lov? Å tusen takk. Veldig snilt av deg. Ok, her kommer det.


Det som irriterer meg for tiden, er folk som ikke liker countrymusikk. De er bare duste!

Funket det? Nei, ikke det? Neivel. Vel, takk for at du ga meg et forsøk da. Kanskje jeg blogger igjen en annen dag. Vi får se på det. Kanskje jeg bare legger meg ned og gir opp fordi ingen leser bloggen min, før den tid. Ha det godt så lenge.

3 kommentarer:

Miss Wonderhill sa...

Nok en gang får jeg innblikk i tankene til geniet og følelsesmennesket Leiv Magnus, mitt Idol.
Hurra, jeg er lykkelig=)

1234567 sa...

Vi irriterer oss over mye det samme Leiv. Folk som ikke liker countrymusikk er en ytterts plagsom rase

Anonym sa...

Jeg irriterer meg over frekke megger som lager blogg med navn: "Reiret"....